Jdi na obsah Jdi na menu
 


dsc09405.jpgDafne u Růže

se narodila 12. ledna 2017 a měla ještě jednoho bratříčka a jednu sestřičku. Do naší chovatelské stanice se nastěhovala v březnu. 

Aktuální váha: 5,7 kg - Fidorka už od samého začátku rostla jako z vody, takže už ve čtyřech měsících se jí podařilo překonat váhový limit pro čivavu (3 kg). Vzhledem k její velikosti, která je vylučující vadou, nebyla a nebude nikdy uchovněna. Naopak byla vykastrována.

Výška: 24 cm

 

  • Matka Xilonen z Jenštejnské bašty (VD)
  • Otec Dancing Master Ghost Rider (V)

 

PRŮKAZ PŮVODU

 

dscn0179.jpgFidorka alias Fíďa, Fidrýsek, Fíďuch, Fíďalka byla od začátku problémové štěňátko s velkou energií a agresivním chováním. Její obtíže byly částečně spojeny s tím, že zřejmě v raném věku si zlomila ocásek, čehož si nikdo nevšiml. Měla tedy problémy s manipulací a dotyky. Nicméně nyní už je to zcela jiný živočich. Z Fidorky vyrostla mazlivá a kontaktní fenečka. Občas je sice ještě stále reaktivní a více štěká, ale opravdu hodně zapracovala na své schopnosti sebekontroly a sebeovládání. Naopak svou vysokou energii využívá k úsměvným akcím a canisterapie, které se spolu intenzivně věnujeme, jí vysloveně baví.

A také naplňuje své jméno - tedy kulaté Fidorky - protože má neutuchající apetit a i když jí opravdu hlídám, tak se stále zakulacuje :D