Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody O PLYŠOVÝ POHÁR v Lysé n. L. 28.9.2009

28. 9. 2009

ObrazekNa závěr letošní agility sezóny (a vzhledem k tomu, že Kamilka je výjimečně ve formě) jsme za dopravní výpomoci Jany a jejího chotě vyrazili na miniagility speciál ZÁVODY O PLYŠOVÝ POHÁR v Lysé nad Labem. A dobře jsme udělali. Lepší závěr si snad ani nešlo přát, jelikož nám vše vyšlo na jedničku. Ráno jsem se probudila v pět a o půl šesté už jsme vyrazily na cestu (jen s jedním zablouděním jsem našla Janino bydliště). O hodinu později už jsme si to šprndili po dálnici. Cvičák Psí školy SUPERPES byl nalezen, počasí vyšlo na jedničku, organizace šlapala, parkúry byly nápadité a ceny zajímavé. Kdo by nechtěl vyhrát plyšáka do postýlky, že ?

ObrazekMája s námi sice jela také, ale jen na čumendu. Závodním psem byla jen Kamilka. První agility parkúr běžela pěkně a bez chyby, i když byl na trati slalom a ke všemu se zdolával z poměrně ošemetného náběhu. Kamilka sice umí běžet i rychleji... Ale to bych už byla velký pedant. Přihlížející tvrdili, že pelášila.

Druhý běh byl jumping a pravda, ten nám dal do těla. Kamilka už se trochu vyhřála na sluníčku a tudíž se jí do běhu moc nechtělo. Parkúr měl v sobě rovinky, opět né zrovna jednoduchý náběh do slalomu, ale také pěknou motanici mezi skočkami a dokonale nás prověřil. Ale nevzdaly jsme se a bojovaly a nakonec to byl bezchybný běh  a zase tak hlemíždí tempo to také nebylo .

A výsledek? Plyšový pohár je náš  ! Kamilka vybojovala 1. místo v součtech za dva bezchybné běhy. Co si víc přát. No přeci, aby nám to běhalo i nadále a pořádal se II. ročník plyšového poháru .

MINIAGILITY ZDAR !

Moje kompletní foto ZDE.