Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prostě byl to náročný přelom dubna a května - jen co je pravda.

222326_181449975237055_100001161606656_400814_2947545_n.jpgV pátek 30.4.2011 se ženil můj bratr Jirka . Účast byla pochopitelně povinná a nějaké problémy tipu - Kamilka má nejlepší dny na krytí - nepřicházely vůbec v úvahu. Ani jsem se o nich raději nezmiňovala, abych se vyhnula několikahodinové přednášce o tom, jak si komplikuju život a narušila tak bráchův velký den.

Každopádně to ale znamenalo, že to pro mne byla svatba nealkoholická. Od rána až takřka do půlnoci jsem vypila takové množství džusu z černého rybízu s minerálkou, že jsem si připadala jak průtokový ohřívač. Každopádně svatba se ohromně vyvedla, při obřadu holky moje čivaví ani nedutaly, takže mne brácha nezabil, protože měl celou dobu největší strach z toho, že začnou vejt. Moje ujišťování, že to by leda museli začít hrát svatební pochod na foukací harmoniku, se vůbec nesetkalo s důvěrou.

hardik---foto-2.jpgV sobotu, tedy ráno na to, jsme se s Kamilkou vypravily do vesničky u Slaného za pejskem Hardíkem (Hard Rock Ave Bengal). Byl to náš druhý pokus o štěňátka, takže nezbývá, než nám držet palce. Po cestě zpět jsem se potom zastavila ve Mšeně u babičky v domově seniorů. Moje návštěva byla opravdu nefalšované překvapení. Migréna, nevyspání, stres, přeplácaný žaludek... to vše udělalo své, takže jsem většinu návštěvy strávila s hlavou v záchodové míse a dvě hodiny zpět domů odřídila jen s posledním vypětím sil a s igelitovým pytlíkem na klíně a s mnoha zastávkami .

Relaxační neděli jsem potom potřebovala jako sůl. Naordionováno jsme měli jen odpolední cvičení na míčích pod vedením sester Urbáškových. Bylo to neuvěřitelně pohodové a inspirativní img_0530.jpgodpoledne a taky bezva návod na "těhotenské" cvičení s Kamilkou . Ale jelikož Kamilka byla v nejlepším a pořádně voňavá, cvičila jen Mája a byla moooc šikovná!

V pondělí nás potom čekala ještě cesta na veterinu do Hradce, kde jsem Kamilce pro jistotu nechala z krve změřit progestreron, abychom na další krytí nejely předčasně nebo zbytečně. Přeci jen to jsou tři hodiny jízdy tam a tři hodiny zpět, což je na mě tedy síla. Tuto sílu jsem si vyzkoušla hned v úterý, kdy jsme vyrazily. Cestou zpět už ale img_1857.jpgbylo znát, že jsem unavená a sama se divím, že mě na těch křižovatkách ostatní řidiči nezabili, protože moje inteligence klesla na úroveň třetihorního krtka a schopnost vyhodnotit přednost v jízdě na nulu.

Ufff - máme všechno úspěšně za sebou a teď musím měsíc počkat, než se ukáže, jestli se nám ta námaha vyplatila... Jen nevím, proč se veterináři vždycky začnou chechtat, když se zcela logicky zeptám, jestli existuje těchotenský test i pro fenky . No uznejte, že to vůbec není hloupá otázka ?