Jdi na obsah Jdi na menu
 


Semilská blecha 4.4.2009

6. 4. 2009

ObrazekBáječnou sobotu jsem si po zimní přestávce (která byla spojena s mateřskou dovolenou) s Kamilkou užila v Lomnici nad Popelkou na neoficiálních agility závodech "Semilská blecha". Pochopitelně, že jsme nejely samy, ale z Nového Světa vyrazila početná a prakticky kompletní reprezentace. Myslím, že nebudu daleko od pravdy, když konstatuji, že jsme před prvními letošními závody měly ("y" jelikož naše reprezentace byla ryze dívčí) pěkně stažené půlky, zvláště při pohledu na silnou konkurenci, která se kolem závodiště hemžila .Obrazek

Ale zvládly jsme to! Ostuda se nekonala a naopak jsme si všechny užily ten krásný pocit z úspěchu. Ale asi ten největší úspěch (zřejmě za nejstaženější půlky) zaznamenal tým Katka Volejníková a BSP Nessynka, který obhájil první místo v bernském speciálu!

Kamilka běhala jako obvykle přesně, i když v rychlosti máme tedy ještě značné rezervy. Některé pasáže totiž vyklusávala - potvůrka moje lunochodková a tempo hodné agiliťáka nabírala Obrazekaž v cílové rovince . Na našich časech mám ale také svůj podíl, jelikož kupříkladu v jumpingu jsem měla takovou sklerotickou chvilku a málem jsem to Kamilce zvojtila .  Kamilka je ale bojovník, a tak se můžeme pochlubit  5. místem v jumpingu, 2. místem v agility a 9. místem ve hře . Celkové výsledky jsou ke stažení ZDE.

Počasí bylo nádherné, atmosféra božíí, takže už se těšíme na další závody.

Dokonce se mi ani nedělalo špatně v autě (zasvěčení vědí, o čem hovořím), kde jsem usnula jak dudek, a tudíž nic nezkalilo celkový dojem .  Poděkovat musím Katce Dvořákové, Katce Volejníkové a Míše Václavů, díky kterým si můžete prohlédnou i fotky a videa (kliknutím na jméno), jelikož (zřejmě díky přechodu na letní čas a následné jarní únavě) jsem si zapomněla foťák.