Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prázdniny na zahradě

29. 8. 2008

Většinu volného prázdninového času jsme trávili s Kamilkou na zahradě. To se jí pochopitelně děsně líbilo. Jednak tu bylo více páníčků ochotných k mazlení a rozmazlování, ale především měla Kamilka volnost. Loni jsem plot kolem celé zahrady vylepšila pletivem, a tak si Kamilka mohla chodit ven, kdy a na jak dlouho chtěla.

ObrazekMiluje vyhřívání na sluníčku, lovení lučních koníků, much a motýlků, hrabání děr a stopování žížal a slimáků .  Ale nejvíc práce měla s hlídáním. Ačkoliv normálně se štěkáním šetří, tak tady se opravdu rozjela. Popravdě štěkala prakticky pořád. Stačilo, aby kolem plotu někdo prošel a už ho s razancí bojového psa vyzývala k urychlenému odchodu. Na dálku si musela poštěkat s každým psem, a protože je to ženská, tak musela mít poslední slovo. Ke všemu je zahrada u lesa, takže bylo pořád štěkat na co. Divím se, že nechraptí .

ObrazekChodily jsme do lesa hledat houby - nemůžu napsat, že jsme "chodily na houby", protože žádné nerostly, ale pak jsme to změnily na sběr ostružin. Kamilku to moc bavilo, protože si opět mohla volně pobíhat a čuchometrovat. Jsem moc ráda, že ji takto mohu mít na volno, aniž bych se musela bát, že uteče.

Večer okamžitě usnula a svým slastným rozvalováním se na gauči jasně dávala na jevo, jak si to užívá a kolik práce dnes udělala  .

Škoda, že ty prázdniny tak rychle utekly a nám nezbývá, než se těši na další.

Nenechte si ujít moc povedené fotečky v přiložené fotogalerii.