Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohár promazliky.cz 26. - 27.6.2010

13. 7. 2010

Po třech letech tréninků a po našem poměrně úspěšném působení na poli neoficiálních agility závodů, jsem se rozhodla, že je načase, aby Kamilka zahájila svou oficiální závodní Obrazekkariéru. Pravda, už od začátku je nám jasné, že s naší rychlostí, kterou mezi překážkami vyvyneme, nelze očekávat nic závratného, ale... změna je život . V A1 si ale asi pěkně dlouho pobudeme .

Výkonosťák nám doma ležel už od zimy a slavnostně jsme se s ním vytasily až na dvoudenním Otevřeném mistrovství východních Čech v agility aneb na Poháru promazliky.cz, který se konal na našem cvičáku ve Dvoře Králové n. L. a kde bylo logicky počítáno s mou pomocí. Rozhodčí Kamilce naměřil 23 cm, jelikož se Kamča značně naježila . Nicméně o kategorii Small nebylo sporu .

V sobotu i v neděli nás čekaly tři běhy a s ohledem na to, že celodenní klání je únavné, Kamča běhala v mých očích na jedničku s hvězdičkou. Při závodě jsem vždycky měla pocit, že běžíme na maximum (div, že jsem tam nevyplyvla duši), ale bylo z toho většinou jen nějakých Obrazek2,5 m/s a na videu to vypadá, že si jen vyklusávám a realizuji vkusné otočky . Video natáčela a zpracovala Míša Václavů a ZDE se můžete podívat na náš sobotní výkon. Prosím jen, abyste nevěnovali pozornost mému "slušivému" tričku, jelikož mi absolutně nesedí, ale klubové tričko jsme museli mít povinně, takže za to vlastně můžou pořadatelé. O tom, v jakém stavu bylo po dvou dnech pocení, raději nemluvit .

Kromě závodění jsem v rámci svých pořadatelských povinností dobrovolně celou sobotu rovnala látku u látkového tunelu - až se mi o tom v noci zdálo. Druhý den jsem tedy (abych nedostala tik) požádala o přidělení ke kancelářským krysám a zapisovala jsem výsledky nebo hlásila. Z toho se sice také blbne, ale na to už jsem z práce trénovaná . Spolupráce se sobotním rozhodčím Tomášem Glabaznou byl nezapomenutelný zážitek a myslím, že od té doby budeme stavět pouze vymazlené parkúry..., že děcka  ?

V kategorii small bylo 50 závodníků a v součtech Kamča vybojovala krásné celkové 19. místo. V šesti bězích jsme udělaly jen dvě chyby, a to v neděli, kdy už na nás byla znát únava. Když říkám chyby, tak myslím ty, za které jsme schytaly trestné body. Chybyček a zaskřípání tam pochopitelně bylo více. Každopádně naším největším úspěchem bylo složení zkoušky A1 na výbornou, a to dokonce s 0 trestnými body (7. místo). HURÁ !!!

Fotky z letošního roku nemám, to se při těch organizačních povinnostech fakt nedalo stíhat, a tak jsem tam pro ilustraci dala ty loňské. Video Vám musí stačit 

Náš výkonností přehled:

 Závod Čas  Rychlost  Trestné body  Umístění
 Jumping I. (S)  55:21  2,92 m/s  0 + 17,21 za čas  19. místo (z 51)
 Agility I. (S)  66:22  2,63 m/s  0 + 21,22 za čas  23. místo (z 51)
 Zkouška SA1 (S)  44:18  3,21 m/s  0     (známka V)  7. místo (z 21)
 Agility II. (N)  62:84  2,58 m/s  5 + 22,84 za čas  28. místo (z 50)
 Jumping II. (N)  47:30  2,54 m/s  5 + 19,3 za čas  30. místo (z 50)
 Jumping III. (N)  53:99  2,52 m/s  0 + 20,99 za čas  29. místo (z 50)