Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nedělní vycházka 28.9.2008

19. 9. 2008

Neděle svým slunečným počasím přímo lákala k venčení, a tak tři stateční Kamilka (čivava), Timík (bišonek) a Jessy (cotton de tulear) vyrazili na dlouhou vycházku. Původně jsem si říkala, že to bude tak na dvě - maximálně tři - hodinky, ale nakonec jsme se vrátili až kolem šesté (tj. po čtyřech hodinách pochodu) příjemně vyvětrané a pejsci k tomu všemu i vyčuchaní, Obrazekvyblbnutí, vyválení a vyběhaní .  Ostatně okolí našeho městečka je okouzlující a k procházkám se psy přímo ideální.

Naši čtyřnožci si užili vzájemného laškování a  svobody, protože jsme šli hlavně po polních cestách, a my paničky jsme si vydatně popovídaly - hlavně o psech. Co který dělá nebo nedělá a jaké jejich legrácky nám zpestřují život. Myslím, že jen co paničky svým bílým chlupáčům vytrhají bodláky, odstraní větvičky a ve vaně rozpustí prach a písek, společně slastně zapadnou do pelíšků .

Snad se všem tento výlet líbil, a pokud se ještě vrátí babí léto, určitě využijeme příležitosti a vyrazíme znovu. Nebo se alespoň budeme ohřívat za chmurného počasí nad  prosluněnými fotografiemi Hany Böhmové a Pavlíny Hakové.