Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čertovské agility 7.12.2008

13. 12. 2008

ObrazekAčkoliv Kamilka je v očekávání štěňátek a tudíž aktivně nesportuje, tak to v žádném případě neznamená, že bychom jen seděly doma. Využily jsme příležitosti, udělaly ze sebe čertíky a vyrazily v neděli odpoledne fandit na čertovské agility setkání na našem cvičáku. Ne, že bych se chtěla nějak sama chválit, ale rozhodně jsme patřily mezi nejroztomilejší čertíky, i když konkurence ze strany andílků byla značná. Kamilka si užívala pobíhání ve smečce a jen tak rekreačně zdolala kladinu, tunel a slalom. Po většinu času však čekala zabalená až na čumáček v dece.

Samozřejmě, že dorazili i pejsci docházející do školičky, která probíhala paralelně a asi se všichni divili, že jim tentokrát radí čert a ještě ukazuje chůzi u nohy na vodítku s čertovskou obtloustlou čivavou, která při obratech čelem vzad musela pracně překračovat psovodův ocas .

Nálada byla jako obvykle super, i když jsme se ke konci už všichni těšili do vytopené klubovny na čaj, masíčko, cukroví a jiné mlsky.

Fotečky týkající se Kamilky najdete v příložené fotogalerii, ale pokud by Vás zajímalo více, tak se určitě podívejte na stránky KK Nový Svět nebo přímo na fotografie Katky Dvořákové a Katky Volejníkové.