Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benefiční akce v Žirči 26.7.2008

28. 7. 2008

V Žirči u Dvora Králové n. L. se v sobotu 26.7.2008 konala benefiční akce ve prospěch Domova sv. Josefa. Náš Kynologický klub Nový Svět přispěl k celé akci ukázkami agility, tance se psem, vožením dětí na ponících a malým canisterapeutickým koutkem.

Kamilka je velmi společenská a ráda se mazlí s dětmi i dospělími, takže jsme se ke canisterapeutickému ležení připojily. Děti si Kamilku nejen hladily, ale mohly si ji učesat, nasadit jí obojek, dát jí nějakou dobrůtku, podívat se jaké má zoubky, nechat si podat tlapku a vzít si ji do náručí. Evidentně se jim to líbilo, protože některé z dětí se od nás neodtrhly. Nejen Kamilka, ale i Šaryk a Alička odcházeli od samého česání a hlazení poněkud opelichaní  .

Ukázky agility tentokrát Kamilce moc nešly - bylo teplo a zřejmě byla od ranního dovádění na zahradě značně unavená. Naštěstí se nás tam z klubu sešlo hodně, a tak bylo na co koukat.

Nesmím ani zapomenout, že Kamilka v úvodu předvedla některé ze svých převleků "Bleskomyš" a "Krokouš čivavovitý", které nenechaly tváře přihlížejících bez úsměvů .

Už se moc těšíme na další akci a děkujeme Danče Hoblové za příležitost.